tisdag 26 april 2011

Jag vill HAAAAAAAAAA!!! NU!

Förvisso skrev jag här igår, att jag är ytterst omotiverad. Förvisso var det sant, men JAG VILL ÄNDÅ HA MITT KOST- OCH TRÄNINGSPROGRAM NU!!! *asg*

Jag är ju så in i h-e nyfiken. Ju.

Så, Jarkko, du skrev i din blogg igår att du har börjat skicka ut programmen. SKYNDA, SKYNDA! *s*

Jag vill veta vad som väntar, jag vill förbereda mig mentalt, jag vill förbereda köket och jag vill känna efter hur ont det kommer att göra. *haha*

Jag tycker det där med omotiverad verkar lite... instabilt just nu? *hehe* Det är tungt idag också. Jag SKA gå till gymet idag. Jag VILL INTE anstränga mig, men det är väl en god mental förberedelse för maj som komma skall som  någon. Att gå till gymet fast jag inte vill.

Som tur är behövde jag inte åka till Örebro idag, kollegan är sjuk. (stackarn) Det betyder att jag jobbar hemma idag och kan smita iväg till gymet vid 15-tiden. Då är det mer eller mindre tomt och jag får träna ifred. För det mesta iaf... håller tummarna för att det är en så'n dag idag.

4 kommentarer:

 1. Jag fick mitt program igår så det borde snart dyka upp i din brevlåda. Jag är med utom tävlan för jag kände att priserna inte passade för mig (som om jag skulle haft någon chans :) ) och skickade in mått i lördags och satte igång igår. Vi har nämligen ett event på jobbet den 26/5 och jag vill kunna bestämma först den dagen om jag ska unna mig hela middagen eller om jag ska skärpa mig. Därför sätter jag igång ett par dagar för tidigt så att jag får en hel månad ändå. Nu måste jag jobba på att få in rätt andningsteknik i gymmet. Tror att det kommer bli absolut svårast för mig. Jag är van att få andas som jag vill :)

  SvaraRadera
 2. Jag har inte tänkt på om jag är inom eller utom tävlan?!? Hmm... jag har inte heller någon nytta av priserna, men frågan är om jag tar utmaningen på allvar om jag inte tävlar?

  Gick iaf till gymet idag och det var inget smart drag. Uppvärmningen gick bra, sedan tog jag tag i mina styrkeövningar och pulsen gick upp så att det kändes som hjärtklappning grande och så började jag kallsvettas.

  Jag trappade ner på mitt tempo, gjorde några lättare övningar och så skippade jag konditionsmaskinerna och gick hem. Nu går jag ut och går, lite lagom lågintensivt idag tror jag. Imorgon är en annan dag. :-)

  Lycka till MIA!

  SvaraRadera
 3. Tack så mycket!

  Se till att ta det lugnt om du fortfarande har någon bacill i kroppen. Annars kanske du äventyrar den riktiga starten.

  Jag måste ta tävlingen seriöst för jag har snackat om den vitt och brett. Mina kompisar, mina jobbarkompisar, mina föräldrar, svärföräldrar...alla vet att jag ska göra detta. Då kan jag ju inte fuska :)

  SvaraRadera
 4. HAHA, det gäller att sätta press på sig själv på alla sätt som går. Det är så det funkar för mig med. Tidigare har jag alltid jobbat i det tysta och bara avslöjat när jag är i eller nära mål.

  Jag provar att göra annorlunda nu, eftersom det tidigare inte funkat. Mannen är involverad och så har jag ju outat mig själv här i bloggen och på FB. *asg*

  Inget fusk, hör av dig om du behöver hjälp. Vi äger! *haha*

  SvaraRadera