måndag 18 april 2011

12 dagar kvar

Och som Jarkko skriver i sin blogg inför starten 1:a maj, så är det dags att planera. Utmaningen som Fitnessfighten innebär är ingen barnlek. Alltså, inte för mig iaf.

Dessutom sammanfaller utmaningen med en massa andra aktiviteter. Vissa mer utmanande än andra. Maj är en månad där jag har fullt, fullt på jobbet OCH minst lika fullt på fritiden.

Jag ska på 160-årskalas den 14e maj, det är det jag oroar mig MINST för! Det är ändå så att jag är på "hemmaplan", hemma hos min älskade galenman och då ändå kan ta mig till gymet alla dagar och få min träningstimme gjord. Tillgång till vikter och maskiner och vad jag nu behöver.

Däremot har jag inte mindre än 3 kurshelger i maj. Resor och flera, långa dagar på banan, tidiga morgnar och sena kvällar med planering.

På eftermiddagen den 5e maj drar jag iväg till Kinnekulle, men då planerar jag att få träningen gjord innan jag åker iväg. Borde gå. Se'n är jag borta 6-9e och det blir den 9e som blir värst eftersom vi drar igång kl.7 på morgonen och sedan är det hemfärd. Det är ju en bit.

På eftermiddagen den 20e maj ska jag till Skåne, det är en lååååååååång resa, det vet jag nu. Även där borde jag kunna träna innan jag sticker iväg, men jag har möte till kl.15 och då är jag inne i stan, så jag måste få till det på något bra sätt. *suck* Kurs 21 och 22 och hem direkt den 22a... *puh*

Se'n är det 28-29 maj också, Gelleråsen/Karlskoga, men det blir den sista utmaningen i utmaningen. Jag vet ju redan nu ATT, bara inte riktigt HUR. Det kommer visa sig ganska snart hur träningsprogrammet ser ut. Det som kommer bli svårt är konditionsbiten när jag är borta, eftersom jag nu inte kan springa/jogga. Kanske knäet vänjer sig så jag kan börja jogga lite, men jag räknar inte med det.

Av de 30 dagarna, är det 6-8 stycken som blir en riktig utmaning.

Jag kan, jag vill, jag ska!

Men det kommer helt klart kräva planering.

Och en j-la vilja. *haha*

2 kommentarer:

  1. Snacka om fokus!! Jag är impad!

    SvaraRadera
  2. *haha* Jag tror inte att jag pallar annars. *svag i köttet* Det är lika bra att peppa nu, så kanske det inte känns så jävligt när det väl är dags.

    :-D

    SvaraRadera