söndag 1 maj 2011

Den oretuscherade sanningen

Här är det.
Råämnet för 30 dagars träning och mat.

Ni vet ju hur jag ser ut i nyllet, men för säkerhets skull har jag tagit bort det. Man vet aldrig vad som händer när bilder kommer ut i etern. Eller är jag för försiktig nu?

Nåja. Sanningen is out there nu. För att motivera mig ännu mer. Nu sticker jag och tränar första passet! :-)12 kommentarer:

 1. Om du skickar ett mail till basketmia@hotmail.com kan jag släppa in dig på min privata blogg så kan du få se mina startbilder.

  Nu är det dags att köra!

  SvaraRadera
 2. Jag tycker att din mage ser väldigt vältränad ut redan. Du har ju riktiga kanter på sidan redan, min ser mer ut som en skvalpig boll

  SvaraRadera
 3. Håller helt med Shamrock. Om jag fotas bakifrån ser jag fortfarande ut som om jag har en badring utan luft kring midjan. Snygg är du!

  Kram och lycka till nu!

  SvaraRadera
 4. Snygg! Har mage ungefär som du men den växer framåt kvällen (sant! svullnar enormt!). Har börjat testa en diet utan kolhydrater ... sägs skall hjälpa magen att inte svullna, började ... igår.
  Få se hu det går men som sagt, tycker att DU är fin som du är!

  SvaraRadera
 5. Mia, klart jag vill! :-) Tack!

  Shamrock och Singelmamman, jag har massor av muskler numera, de är bara väl inbäddade. *haha* Jag hoppas, med de här 30 dagarna, att jag ska få bort lite av fluffet. Puss på er, ni är så gulliga. *kramar*

  Och nej, jag har inte kommit iväg till gymet än. Jag sticker nu dock. Ha en underbar dag!

  SvaraRadera
 6. 4U2! Jag förstår precis vad du menar, ballongmage deluxe liksom. Hemskt är det. Mitt midjemått växer enormt mot kvällen, speciellt om jag ätit mycket "skit". Jag blir uppblåst av att inte äta regelbundet, av snabba kolhydrater/socker och av mjölkprodukter. Det som är värst dock är att hoppa över måltider. Märklig kropp...

  Kram på dig, vi ska må bra, det är huvudsaken. :-)

  SvaraRadera
 7. Snyggt! Midja och trimmad mage...ja allt ser ju jättebra ut tycker jag. Heja på!

  SvaraRadera
 8. Haha, Anna, du är ju rolig. *L* Jag ser ju ut som en cylinder!!! Lika bred från alla håll liksom. Det är framför allt profilen från sidan som jag hoppas på att "rätta till". Den där utskjutande saken skulle må bra av att sänkas några centimeter.

  Vi får väl se om nå't händer på de här 30 dagarna.

  Jag och älskade galenmannen pratade lite om den här utmaningen igår och konstaterade att om jag följer programmet och tränar hårt och inget händer, då är det väl helt enkelt meningen att medelålderskroppen ska se ut så här.

  Om 30 dagar vet vi.

  Tack för pepp! *krama*

  SvaraRadera
 9. När jag ser ut så där sedan kommer jag att vara jätteglad!! Du ser riktigt musklad ut!!! Du har jobbat!

  SvaraRadera
 10. Tack, Lippe. Muskler har jag ju fått av träningen, men jag har inte blivit av med fettet i tillräcklig mängd. Vill ju mer, men har varit lite bekväm. Fokuserat på styrka och kondition efter de första 10 kilona.

  Nu är det som sagt dags att kickstarta den andra halvan av fettet. *haha* Jag känner mig inte överdrivet fixerad vid vikten i sig. Eller... kanske? En 6:a som första siffra skulle vara fint att ha någon gång igen. 69,9 duger. *flinar*

  Du kan! VI kan!

  SvaraRadera