onsdag 11 maj 2011

Fitnessfighten - dag 11

Idag har det varit en lång och hektisk dag med väldigt få pauser. Jag gav redan på morgonen upp ambitionen att få in någon träning idag, det skulle bara inte gå. Tidigt på jobbet, långa pass och sent möte med chefen, tvättstugan och så skruttkonsert med musikskolan. I så fall skulle jag få träna kl.22 och det funkar inte i mitt liv, då kommer jag aldrig i säng och imorgon ringer klockan 05.30 för att jag ska hinna träna innan kursen börjar. Enda sättet att få till träning imorgon. *puh*

Nu hade jag skrivit ett långt inlägg om hur jag ändå lyckades få till träning, om än i begränsad mängd och av någon j-a anledning försvann all text.

Skit samma.

Dag 11 avklarad. Dag 12 i antågande. Och en helg med många utmaningar.

Inget är större än utmaningen som ligger i soffan just nu. En halväten jättestor Marabou mjölkchokladkaka. Iofs är jag inte sugen, men det har inte hindrat mig förr.

Jag kan iaf säga så mycket som att om inte de här 30 dagarna ger något resultat, då är det meningen att jag ska vara tjockast på mitten och då skiter jag i allt.

Vilket underbart humör jag verkar vara på.

Bäst jag går och lägger mig.

Natti.

2 kommentarer:

 1. Ibland måste man hoppa över ett pass när det inte går att få in. Det viktiga är att man inte hoppar över alla pass. Vi hade också choklad hemma igår och jag berömde min man för hans initiativ att äta upp allt :) Då fanns det inget kvar som kunde locka mig. Just nu är jag faktiskt rätt trött på Fitnessfighten. Jag får fortfarande resultat men det är jobbigt att träna varje dag och bara få äta vissa saker. Funderar på att ta en vilodag imorgon trots att jag har tid att träna. Men jag hoppas på att nå min målvikt på lördag så jag vet inte...

  Nu kämpar vi på!

  SvaraRadera
 2. Jag håller med dig, Mia. Som jag oftast verkar göra. *haha*

  Det här är asjobbigt och jag är glad att det snart är halvtid för min del. Du har väl precis passerat den gränsen nu?

  Vilket dilemma, jag håller tummarna för att du mår bra vilket som. *krama*

  SvaraRadera