tisdag 17 maj 2011

Fitnessfighten - dag 17

Träning
Idag gjorde jag lite annorlunda med träningen. Jag körde inget FUSTRA-pass idag, vilket jag på sätt och vis ångrar, men jag är ändå nöjd med min dag.

Jag var sugen på att köra pilates, sträcka ut kroppen och må bra. Och så ville jag köra konditionsdelen av fightpasset, för det är bra. Så jag inledde med att köra 10 min på X-trainern - 110 kcal och efter det blev det pilates 55 min. Planen var att köra 10 min kondition efter pilatespasset, men jag var så skönt utsträckt och stretchad att det inte verkade särskilt smart att stå på X-trainern. Alltså gick jag hem och jobbade igen.

Plan B var att ge mig ut i spåret senare på eftermiddagen och jogga lite för att få lite mer förbränning, det gjorde jag! När jag kom ut började det spöregna, men det var liksom skitsamma med tanke på hur svettig jag ändå blir när jag tränar. Resultatet blev 3 km jogg och 4 km rask promenad. Jag var  ute i 1 h ungefär.

Lite coaching
Pratade lite med Jarkko idag, om utförande av coreövningar och fick lite tips. Måste nog ta mig till en naprapat ändå, skinkan vill inte riktigt ge med sig och det kanske är så att jag är lite sned i bäckenet? Jarkko frågade om jag skadat mig, men det har jag inte vad jag vet. Däremot kom jag just på att jag ju har fått behandling just för att jag var sned i bäckenet för en herrans massa år sedan... Får ringa och hitta någon som kan ta emot mig imorgon.

Maten
Har varit hungrig hela dagen idag, men har verkligen stått emot. Jag har ätit 2 msk guacamole, 3 små skivor vattenmelon och ett hamburgerbröd idag som inte stod på matsedeln egentligen, men kalorimässigt har jag hållit mig runt 1500 kcal ändå.

Huden
Jag har jättesvårt att fatta att även kroppen på huden mår bättre. Att äta rätt och träna brukar ju synas på hyn i ansiktet, men faktum är att även kroppen har fått bättre status vad gäller huden. Den är mindre torr, behöver inte smörjas lika ofta/intensivt och kliar inte riktigt lika mycket. BRA! :-)

13 dagar kvar.
Det ska gå att genomföra resten. Lördag och söndag kommer bli lite tufft, det är hojkurs igen, men jag tror jag ska hinna med gymet åtminstone en av dagarna och spåret finns ju där ute.

13 dagar kvar, mindre än hälften och det är full rulle som gäller! *haha*

5 kommentarer:

 1. Jag tycker det var jättebra att du lyssnade på kroppen och körde pilates. Man måste göra lite små anpassningar för att orka hela månaden. Jag har svårt att motivera mig att hålla kosten nu när jag nått mitt mål som jag haft i sju år. Igår fuskade jag lite och åt av ugnspannkakan som jag gjorde till barnen med idag har jag varit duktig :) Träningen är inte lika svårt att hålla igång.

  SvaraRadera
 2. Haha, vad härligt att du nått fram! GRATTIS!!!

  Du behöver väl inte vara så hård och strikt hela tiden? Jag läste i någon av de andra bloggarna att det inte är det du stoppar i dig mellan lördag och sönda som gör skillnad, det är vad du stoppar i dig mellan söndag och lördag... Sug på den ett tag. *L*

  GRATTIS IGEN!

  SvaraRadera
 3. Det är så jag tänker köra i framtiden. Försöka få till en livsstil där man sköter sig i veckorna och äter lite som man vill på helgerna. Då tror jag att jag kan behålla min nya vikt.

  SvaraRadera
 4. Så himla bra du är!!! Jag är hur impad som helst! Klart att du grejar resten! Stor kram

  SvaraRadera
 5. Oh, tack Lisen! *ler stort* Klart jag ska greja resten, det är ju nedräkning nu. Äver hälften är gjort. Dock har jag börjat slarva så om jag inte skärper mig rejält kommer resultaten inte att bli nå't vidare. KRAMA!!!

  SvaraRadera