onsdag 18 maj 2011

Fitnessfighten - dag 18

Vikten
Vikten står still eller ökar något, det är inte bra med tanke på resultaten som förväntas. Jag ska minska fettmängden, jag äter för tusan bara 1500 kcal om dagen.

Nu har jag fuskat lite de senaste dagarna, vilket då självklart kan resultera i att vikten skiter sig så att säga. Jag skärper till mig och går strikt efter kostschemat igen från och med idag. Det är tydligt att jag inte kan tillåta mig att improvisera, det blir fel.

Jag ska trots allt bara stå ut i 13 dagar till...

Å andra sidan har jag funderingar på att hålla kostschemat tills jag har nått min åtråvärda 6:a. Jag mår ju bra på kosten även om det blir lite tråkigt ibland. Om jag då ska slippa leva lite tråkigt allt för länge, är det nog bäst att jag skärper till mig så att 6:an kommer snabbt!!! *haha*

Framtiden
Jag har funderat på det här med träning efter Fitnessfighten och det är det tydligen många andra som gjort också. Jarkko erbjuder oss som varit med i fighten att köpa ett program av  honom. 6 eller 12 månader med nytt upplägg en gång i månaden, för att hålla oss i form och fortsätta med vår nya stil som vi övat på i Fitnessfighten.

Låter lockande.

Å andra sidan har jag ju planerat mitt liv med Georgys träning. Om Georgy jobbar kvar vill säga. Det ska jag kolla nästa vecka, då är det dags att boka träningsvägledning igen och få mig en rejäl duvning. Jag har ju gillat Georgys upplägg hittills.

Om inte Georgy finns tillgänglig, då kanske Jarkkos program kan vara ett alternativ... *funderar*

2 kommentarer:

  1. Fy fabian va du är tränings- och kost-tapper! Om jag är avundsjuk? Det kan du ge dig på!

    SvaraRadera
  2. Det är roligt när det blir resultat, Gökboet. Det är bara det att jag måste akta mig för att inte börja "träningsknarka" igen. Jag blir svårt beroende och måste kämpa för att hitta ett bra lagomläge.

    Det här är en kanonbra kickstart, men det är jobbigt för både kropp och knopp. Jag vill inte leva så här en längre tid, men nu har jag gett mig f-n på att klara den här 30-dagarsperioden.

    Tack för pepp!!! *krama*

    SvaraRadera