fredag 27 maj 2011

Fitnessfighten - dag 27

Hmm… Jag tänker på godis varje dag. Jag VILL HA godis, men det är en stor skillnad jämfört med för ett par veckor sedan: jag är inte sugen på något.


Vad jag menar är att förut kunde jag precisera exakt vad jag var sugen på för stunden, men när jag sade att jag ville ha godis igår fick jag frågan om vad jag var sugen på. När jag tänkte efter fanns det verkligen inget jag ville ha. Inget som är tillräckligt gott för att vara värt att förstöra allt bra i kroppen.


När hände det?!?


De senaste dagarna har kroppen äntligen blivit pigg igen, jag har känt mig så sliten sedan dag 20. Det känns nästan sorgligt att det här är över, fast det behöver ju inte ta slut bara för att utmaningen är slut!

Så det här med godis är just nu ett mentalt behov tydligen, för nå’t sug har jag ju inte. Dessutom påpekade min man för mig att jag inte en enda gång under fighten har gnällt om att jag känt mig krasslig. Jag som gått hela vintern och våren och dragit på mig småförkylningar titt som tätt.

Jag mår oförskämt bra. Jag må inte ha gått ner mest, fått störst definition på mina muskler eller minskat måtten radikalt, men jag har vunnit massor av hälsa och kunskap om träning och min kropp. Kontroll, fokus, disciplin och träningsglädje samt RESULTAT!!!

Idag har jag kört träningspass #27 i Fitnessfighten/FUSTRA Superstarprogrammet. För första gången blev det lite extra förutom FUSTRA, ett 45 min spinningpass istf cardio. Och efteråt körde jag programmet som vi gjorde dag 1. Jarkko föreslog att vi skulle göra det och jämföra, se om vi utvecklats något.

*asg*

Det hade jag. *L* Det var otroligt hur LÄTT det kändes, även om jag tog tyngre vikter i vissa moment och de moment som bara involverar kroppsvikt och kontroll blev långsammare, högre, mer kontrollerade och jobbiga ändå.

Men, ett aber är att idag är jag HUNGRIG! Det KAN bero på att jag åt samma mat som resten av familjen igår och har ätit lite mer fett än jag borde och nu kommer suget. MAT!!! Snälla människa GE MIG MAT! Det är vad min kropp säger.

Lite rostade mandlar har slunkit ner idag. Eller... vad är definitionen av lite? ;-P Imorgon är det dag 28, då ska det bli ordning igen.

Fortfarande inte en godisbit i sikte och det kommer inte att passera mina läppar än på ett tag. *ler stort*

Lev väl och sprid budskapet! *haha*

2 kommentarer:

 1. Vad du är duktig och snart är du i hamn!
  Nu blev jag nyfiken! jag kör GI och en del dagar kan jag vara tokhungrig. Kan det bero på att jag ätit för mycket fett? För jag kan nog vara lie oförsiktig med det och följer ingen uträknad dietmeny utan bara lagar GI. Men jag har funderat på varför jag blir så hungrig ibland.
  Jag äter inte heller godis!!

  SvaraRadera
 2. Lippe, jag behöver avvänjning! *asg*

  Jag tror att det är den större mängden kolhydrater som är boven, men så åt jag även för lite protein. Det är sammansättningen som är fel för idag är allt i ordning igen, när jag äter enligt planen.

  Godis är gott, men jag blir mer och mer övertygad om att det inte är värt ansträngningen att äta det... efteråt alltså. *haha*

  SvaraRadera