fredag 6 maj 2011

Fitnessfighten - dag 6

Lång, tuff och slitsam dag.

Har stått och gått och jobbat i depån på Kinnekulle ring hela dagen. Lassat upp gottis och chips, bullar och frallor åt alla deltagare, coacher och annan personal, men jag har lyckats hålla fingrarna i styr och inte ens stoppat en endaste liten smula i min mun.

Jag är fan imponerad av mig själv.

Frågan är bara om jag lyckas hålla mig i fyra dagar. Det är så många dagar som det här kommer att pågå. OM jag lyckas, ska jag ta mig sjutton ha medalj. Fast jag antar att jag lär få fixa den själv. *asg*

Lunchen och middagen var så där, jag försökte kompensera genom att äta ganska lite och försöka maxinera grönsaksintaget. Dock vägrar de lyssna på mig på kurortshotellet till middagen FAST jag bad om att få en sallad på sidan om. *suck* Andra dagen och jag ska äta midda i två dagar till. *suckar lite till*

Snodde med mig två ägg från frukosten, så jag hade mellanmål, men det gick låååång tid mellan måltiderna på eftermiddagen. Åt mellanmål vid 15 och vi åt middag vid 20. Inte så bra.

Däremellan tränade jag också. Var tillbaka på hotellet strax före 18 och de har ett gym inne på spaanläggningen. Det betyder att jag kan träna som planerat även imorgon, men på söndag stänger de tidigt och på måndag klarar jag inte av att få in träningen på schemat pga kursdag och sedan hemresa 35 mil.

Söndagen löser jag. Det blir en dag som inte blir någon träning. Kanske bra med en vilodag? *hmm*

Dagens träning var stum. Benen var stumma rättare sagt. Det kändes i alla tre benövningarna att jag dels gått och stått hela dagen, men också att det är rätt slitsamt. Det är väl den där varannan-dag-känslan igen? Spagymets X-trainer är hemsk. Tung. Brinner i benen. Iaf idag. Vi får väl se imorgon. *haha*

Jag körde ändå på så hårt jag orkade, vilket idag var ett lite lägre tempo och belastning än de andra dagarna. Nu är maskinen inte alls likadan, så jag har ingen aning egentligen. Har bara gått efter känsla idag. TUNGT!

Allt som involverade benen som huvudgrupp kändes tungt. Resten av kroppen gick finfint även idag. Fortfarande förvånade över hur klen jag är i axlarna/baksidan armar/övre del av rygg, men det är ju bara ett tecken på att jag behöver jobba, jobba, jobba. *L*

Jag gjorde det iaf. Idag också.

Vi får/kan nu byta ut övning #4 mot axelpress (istf lateral raise), men jag känner nog att jag bör stanna kvar på den ordinarie #4 ett tag till och utmana mina stackars axlar.

Kroppen är svälld nu, åt focaccia till middag idag igen och den är lite osams med min mage idag. Skärpning. Fast jag håller mig ändå bra som sagt.

Ska bli skönt att komma hem och få bestämma själv hur det ska se ut med mat och träning.

Ciao! Nu är det sovdags, klockan ringer 05.30 imorgon också. :-)

4 kommentarer:

 1. Bra jobbat och hejja dig!!!

  SvaraRadera
 2. Jag är imponerad av dig! Bra kämpat, önskar jag hade haft den energin!

  SvaraRadera
 3. Jag är imponerad av att du lyckas planera in träning trots att det är så mycket annat som händer. Bra jobbat!

  Vägde mig idag och vägde på morgonen 71,9kg. Det är bara 0,9 kg kvar till mitt mål som jag strävat efter i 7 år! (Jag har bara varit seriös i min viktnedgång sedan 1/1 innan har det varit lite halvdant).

  SvaraRadera
 4. Tack tjejer och GRATTIS MIA!!! När den här månaden är slut är du fit for fight helt enkelt. *haha*

  SvaraRadera