fredag 13 maj 2011

Fitnessfighten - dag 13

Utmaningens hittills tuffaste dag.

Vi har varit ute och ätit med ett gäng trevliga människor och jag har druckit vatten, ätit kött och sallad och se'n ruttnade jag och åt en handfull blandade nötter.

Jag hade assvårt att sluta äta när jag väl börjat, men hejdade mig. Jag har absolut ätit alldeles för många kalorier idag, men jag tar det. Idag. Kvällen har varit skit för övrigt med allt gott vin, goda efterrätter, drinkar, öl, whisky som har ätits och druckits runt mig.

Träningen var skit idag. Kroppen är trött som satan. Jag kommer att ha träningsvärken från helvetet i axlarna imorgon. Jag hade träningsvärken från helvetet överallt idag.

Det är tungt. Dag 13 är över. Jag klarade den inte med bravur, men vem har sagt att alla dagar måste vara perfekta? *muttrar*

Jag är iaf hos min älskade man. Det är fint.

3 kommentarer:

 1. Jag hade en skitdag igår men idag gick det bättre, jag har tränat och ätit bra idag. Svårt att gå ut och försöka hålla diet, jag har ju tidigarelagt min fitnessfight lite just för att jag har ett event som kommer och som jag vet att jag kommer ha svårt att låta bli mat och dryck på. Men då har ju mina 30 dagar gått! Imorgon är dag 20 för mig och jag hoppas, hoppas, hoppas på att det är dagen som jag återigen kan kalla mig normalviktig efter 7,5 år.

  SvaraRadera
 2. Det är svårt och en stor jäkla uppoffring att avstå från allt det goda. Det känns som om jag inte borde ut bland folk under denna månaden vissa dagar. Starkt jobbat! :-)

  SvaraRadera
 3. Du är så duktig! Jag beundrar dig verkligen! Själv har jag nästan helt kommit ifrån motionen för tillfället känns det som, tyvärr! Får bli mer cykling igen bara vädret blir bättre.....

  Kämpa på!

  SvaraRadera