måndag 10 mars 2014

Pilates -fifan

Jag hade glömt hur jobbigt det är att jobba med coremuskulaturen anspänd på det sätt man håller i pilates. Och så låg jag där igen, på mattan, och flåsade och svettades och kände mig som en valross.
Sist jag körde ett pilatespass var 2011. Då kände jag mig som en gasell.
Liiiite skillnad.

Fy f-n i h-e vad jag hatar att vara så här otränad.
Fy f-n i h-e vad det är svårt att ta det lugnt.
Men fy f-n i h-e vad mycket bättre min kropp mår när jag gör det.
Både tränar och tar det lugnt alltså.

Ambitionen att träna minst en gång/vecka och max tre håller hittills. Förra veckan blev det bara en, fast jag tog en ordentlig, ganska rask promenad på ca 50 min igår. Som kompensation.
Den här veckan kommer det bara att bli två pass. Iaf är det vad som är planerat, eftersom de där jäkla testerna ska göras i helgen. Jag kommer inte undan längre. (Och samtidigt är det "roligt" att ha gjort dem i det skick jag är nu, för att kunna mäta eventuella framsteg. Inte bara i vikt då.) styrka, kondition, mått och vägning. Sedan 8-veckors träning och nya tester.

Om ni inte ser röken av mig på ett tag sedan, är det troligt att jag ligger kvar ute på GiH och flämtar efter luft. Det är ingen idé att efterlysa mig, systerdotter tittar nog till mig då och då. ;)
Fast, känner jag henne rätt kommer hon bara att flina, ta tag i min hand och säga att det är bra att det känns, nu kör vi lite till!

Haha, men den lätta går jag inte på förrän om ca 10 kg till och ett antal timmar på crosstrainern och spinningcykeln. Så det så. ;P

2 kommentarer:

 1. Fifan så synd det är att inte du henkar till Playitas. jäkla konferens/mässa/event vad det nu var... morr.

  kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jaaaa! Det är för jäkligt att jag måste jobba. :( Men! när du hade annat för dig, i onsdags, bestämde vi att det så klart blir ett Playitas med undertecknad som deltagare 2015. JAG ÄR REDO!!! Jättebautamegakram! (Hoppas att du mår bättre.)

   Radera