onsdag 12 februari 2014

Twar

Det KAN vara orsaken till att jag har varit så förbannat trött så förbannat länge och blivit sjuk, sjukare, varje gång jag har ansträngt kroppen genom att träna. Det KAN vara orsaken till att jag har varit så infektionskänslig och att jag har blivit så jäkla allergisk "plötsligt". Att bihålorna är igengrodda dygnet runt, året runt och att jag sover i tretimmarsintervaller så att jag är ännu tröttare när jag vaknar än när jag gick och lade mig. Och oförklarliga inflammationer, med helt överdrivna proportioner. Hälsenan, ytterörat som börjar blöda, jättesåret med varig infektion i näsan, bölden i naveln, you name it.

Det är trots allt tröttheten som varit skrämmande lik en djup depression som är värst.

Det KAN vara TWAR som är boven.
Provsvaren visar nämligen att jag har släpat på en TWAR-infektion, men den är inte aktiv just nu.

Många människor bär på TWAR-antikroppar, den där jäkla bakterien finns överallt och smittar rätt enkelt om jag fattat rätt. Det är inte så många som blir sjuka. Och jag greppar efter halmstrån.
Det ÄR dock det enda provsvaret av alla "miljoner" prover som har tagits, som ger någon förklaring. Hormoner, kortisol, sköldkörtel, binjurar, vitaminer, allt har visat att jag mår prima. Utom allergiproverna som visar att jag är superallergisk mot allt. Men det har jag ju sett som ett symtom. Jag har ENVISATS med att det inte bara kan bli så där, det måste BERO på något, har jag nöstan SKRIKIT till läkarna. Speciellt min stackars husläkare. Hon är fantastisk. För vad jag än har kommit med för förslag, har hon skickat mig på provtagning. Trots att hon hela tiden har varit övertygad om att stress har gjort mig sjuk. Och skör, som hon kallar det. ;)

Så var det någon jag pratade med som nämnde TWAR. Dumheter, tänkte jag. Och så började jag fundera, läste på nätet, hittade mina symtom. Inte bara ett par här och där som de andra sjukdomsbeskrivningarna som jag fått ta prover för. Utan ALLA!

Provsvaret kom idag. Jag har alltså haft en TWAR-infektion, men ingen vet när eller hur länge. Och att jag just nu har förhöjda värden av vita blodkroppar som ska följas upp om någon månad.

Jag greppar efter halmstrån här. Men, det skulle vara skönt att få en förklaring och kanske en känsla av hopp. Att det kommer att ordna sig. Även om det kommer att ta tid. Om det är TWAR som är boven, så FÅR det ta tid! Då vet jag ju att jag kommer att bli frisk och stark igen. Som sommaren 2011.

JAG LÄNGTAR DIT!

Om en månad får jag se. Jag har hopp. Ibland är det bara skönt att få sätta en etikett på skiten. Om den etiketten är TWAR, är livet ganska bra trots allt, för det finns ju något att SKYLLA PÅ! *haha*

Pöss på er! Fullmåne på g och här väntar sömnlöshet = jobba halva eller kanske till och med hela natten! ;)

7 kommentarer:

 1. Skönt att få en förklaring! Hoppas det vänder med infektionerna nu!

  SvaraRadera
  Svar
  1. :) Jag vågar inte ropa hej än, men det finns hopp!

   Radera
 2. Vi tror på det och att det vänder. Snart!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det vore fint. Enda kruxet verkar vara att bakterien måste behandlas när infektionen är aktiv

   Radera
  2. ...och att det ofta krävs flera behandlingar. Vi får se. Om en månad. :)

   Radera
 3. Håller tummarna att du får se ett slut på eländet snart. Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, tack! Jag har ju tvivlat mågra ggr och funderat om jag inte är deprimerad ändå... KRAM! :)

   Radera