fredag 28 februari 2014

Skit bakom knapparna

Jag har hittat knappen nu. Eller rättare sagt tryckt på RÄTT knappar, så nu kan jag boka vattengympa även andra dagar än måndagar. Inte för att Sats ansträngde sig för att besvara min fråga som jag skickade via mejlen. De är pinsamt tysta där på supporten, fast det stod att de skulle höra av sig inom 24 timmar.

Nåja, bort från klåparna och konstaterar att jag inte fick vattengympa i morse. Klockan ringde 05.00, för jag stod på reservlistan och vaknade till för att kolla hur jag låg till på väntelistan. Det var så många före att jag avbokade och ställde om klockan. Dagens träning blev ett kort spinnningpass istället. Bentungt. Satan. Traska uppför backen på Mäster Samuelsgatan, mot Sveavägen och se'n stappla nerför trapporna mot bussen var en pärs. Spaghettiben. *haha*

Jag är INTE där än! Shit, andra passet den här veckan. Typ andra träningspasset ever. I alla fall på förbannat länge. Typ ett år. Minst. Hahahaha!!!

Ett pass kvar den här veckan och målet är nått, tre pass. Glad är jag.
Det har gått hyfsat med maten faktiskt. Vi får se vad vågen säger. Vi KANSKE inte är överens. ;)

Jobbet har varit rena helvetet den här veckan. En dag låg jag däckad igen. Det är så tröttsamt när kroppen ger upp. Det är liksom helt utan anledning. Det är så det känns när jag bara inte kommer upp. Tack och lov är de dagarna färre nu. Jag hoppas att de försvinner. De är hemska.

Nästa vecka ser jag fram emot två vattengympapass. Och INGEN dag hemma i sängen.

Pöss!

2 kommentarer:

 1. Kanske, säger inte att det är så, men kanske går du ut för hårt med träningen. Även om vattengympa är skonsamt mot kroppen är det ingalunda något mjäkigt hoppsan hejsan. Att din kropp säger ifrån borde du lyssna på. Men nä, inte låta bli träningen, bara ta det lite lugnare.
  Hälsningar
  En messerschmitt

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du är minsann inte någon messerschmidt, det är en mycket klok reflektion. Jag tar det lugnt. Lovar. Tre pass per vecka är en lagom dos, det handlar om intensitet sen. Vattengympan var awesome! Hela kroppen kändes bra efteråt, det var inte den som däckade mig. Spinningen däremot, den är tydligen för tuff trots att jag tog det lugnt. Värsta huvudvärken idag, så spinningen skippar jag ett tag framöver.
   Och du! Tack för omtanken!

   Radera