fredag 23 maj 2014

Jag byter gym

Det är ångestladdat och värsta i-landsproblemet, men jag måste byta.
Eller, måste och måste, men jag tog mitt förnuft till fånga och tänkte. Mest ekonomiskt, för i övrigt är bytet till största delen en jobbig förändring.

Jag tränar, i princip, på tre olika Satscenter nu. Två av dem ett par minuters promenad från kontoret, vilket är smidigt för lunchträning och för att komma iväg direkt efter jobbet = när jsg landar i soffan kan kag stanna där!

Men, jag vill börja simma. Crawlkursen börjar 26/8, den är ju betald och innebär typ en timme simma/vecka. Jag vill ju hålla i det se'n. Simma 1 g/v. Det kostar 100 kr att få tillträde till simhallen. Varje gång. Ca 400 kr/månad. Plussar man på mitt gymkort blir det drygt 1100 kr/månad bara för att jag är bekväm och har hittat rutiner som passar. Det funkar inte.

Så, jag byter. För 450 kr/månad får jag tillhång till 12 träningsanläggningar i Sthlmsområdet. Tyvärr ingen vid jobbet.
Men, jag får bad, gym och gruppträning allt i ett kort. Och har 8000 kr att göra annat för.

Hör ni? Jag måste verkligen övertyga mig själv om att det här är rätt val. Haha! 
Nåja, jag tror att jsg vänjer mig. Jag trivs på Sats, men om jag tänker efter sålurar jag mig själv om jag tror att det är därför jag tränar. I backspegeln ser jag ju att det gick åt skogen med träningen när jag bytte förra ggn, men ska jag vara. Ärlug berodde det nog inte enbart på gymet (även fast de där obemannade är aptråkiga).

Jag har hela sommaren på mig att testa.
Skulle jag ångra mig är det inte värre än att jag kan återvända till mitt gamla gym.
Också. ;)

3 kommentarer:

  1. För 8000:- kommer du ju hela vägen till Playitas!!! Det borde vara en morot!

    SvaraRadera
  2. Tror att det klokt. Du har ju ändå bestämt dig. Då spelar det ingen roll var gymet ligger :) (Vet ju hur svårt det är - men med motivation gör man allt!!)

    SvaraRadera