tisdag 20 maj 2014

Kroppen kommer ihåg!

Ja, jag har ju försökt förut. Det här med att crawla alltså. Jag har försökt, lite halvhjärtat, men det har inte gått något vidare. Och igår provade jag igen. Fast då "lyckades" jag!

Skillnaden? Jag tog det lugnt, kände in tekniken, bara gjorde och funderade på vad som hände.
Det är typ 40 år sedan jag simmade aktivt senast. Det är lääääänge se'n.

Nu, plötsligt, efter att ha testcrawlat 25 meter, ser jag fram emot crawlkursen i höst.

Jag måste bara köpa ett par simglasögon, för det funkar inte att blunda och efter att ha tittat i klorerat vatten i 25 m såg jag ut som om jag hade festat i en vecka. Röda ögon? Typ. Haha.

Men, kroppen KOMMER ihåg! Fast jag måste erkänna att det inte känns lätt och smidigt direkt. Och fy H-E vad det är jobbigt att sinma!

Kondition är verkligen helt olika beroende på aktivitet. Cyklingen är på g, simningen kommer, nu måste jag "bara" våga mig på lite mer lufsande så att jag kommer igång där också.
Jag fegar lite där, vill inte ha ont i knän och höfter igen och inbillar mig att jag måste bli lite lättare innan det går bra. (Fast sist gick det bra, det handlar även här om att ta det lugnt.)

Men crawla! Hahaha! Pucko helt enkelt. Jag ska lära mig crawla så att jag kan simträna med lite power. Tills dess kanske jag skulle ta mig till en simhall och simma några längder? I den stil jag nu kan och orkar. Bröstsim och ryggsim är jag en fena på. ;)

En finfin dag till dig!

2 kommentarer:

 1. shit vad duktig du är! vilket tempo du håller! och vilken superfin cykel du köpt!!!
  hejja hejja dig! Hoppas vi ses snart igen, vi väntar på tjejfest nu va? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, fina! Men jag måste hejda mig! Lära mig hushålla! Och JA! Tjejfest snart, så vi får smitta av oss lite. Förslag?

   Radera