söndag 26 oktober 2014

Hälsenetjafs

Det har varit många steg framåt med hälsenan nu, trots att jag har varit lite halvdålig på rehabträningen här och där och då och då. 

Men, mitt tålamod tog slut i veckan och jag provade en träningsform som jag inte alls borde ha provat. Eller, jag hade visst kunnat köra, om jag bara hade låtit bli att göra de blandade småskutt som ingick i uppvärmningen. Om jag liksom bara hade stannat med fötterna på golvet, hade jag helt säkert varken haft ont eller blivit svagare.

Jag är tillbaka på stadiet halt och kan inte ens göra tio enbenslyft med kroppsvikt. Och planen var 20 lyft med 10 kg extravikt. Nu ligger jag ca 3-4 veckor efter plan.

För att jag är dum. Otålig. Envis.

*suck*

Om 10 veckor ska jag vara startklar. Om 10 veckor ska jag kunna jogga lätt. Imorgon ska jag träffa naprapat-Josefine. 
Jag tror att hon inte kommer att bli så där jätteglad. Men, jag får skylla mig själv.

Tillbaks till ritbordet typ.

Sur är jag. Ont gör det. Konsekvenser har dumheten. Var klok med dina krämpor. Jag håller på att läka 20 år av hälseneskador, det tar tid. Jag har tid, men lite dåligt med tålamod. Tydligen.

5 kommentarer:

 1. Hoppas dagen besök hos naprapaten gick bra! Får du "crosstraina" tro?!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Besöket flyttat till torsdag, susjos, men är det dags att köra lite IW är jag redo att prova hälsenan. ;) Fast, jag vet, tålamod. *suck*

   Radera
  2. Förresten, har du funderat på att ordna en särskild blogg-IW? Så kan vi gå ut och ta en bit mat efteråt?

   Radera
 2. Hälsenesuck! Jag har kämpat i 6 månader med hälsenerehab. Aptråkigt men det är bara att kämpa på! Håll ut! Kram din cooling!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det finns hopp för oss medelålders. Tack fina!

   Radera