måndag 7 juli 2014

Vill du ha kul när du tränar?

Och prova något annat? Något annorlunda!

Och bli så där galet trött att du inte tror att du kan göra en enda repetition till och det med övningar som du aldrig skulle komma på att ens prova själv?!?
Gillar du dessutom att svettas, skrika, skratta och puffas, knuffas, brottas och buffas med din träningskompis?

PROVA RUFFIE!!! *asgarv*

Inte? Jag lovar att du ganska snart struntar fullständigt i om du droppar svett på kompisen eller halkar med hala armar eller flåsar varandra i ansiktet eller råkar klämma på en tutte eller ramla omkull av trötthet eller klantighet.

Alla tränar efter sin förmåga i ett träningspass som är uppbyggt i paket med övningar i par och själv.

Kampsportsanda, brottningsmatch med lekfullhet och kärlek och bara kroppsvikten som tyngd. (Ibland är det dock inte bara din kroppsvikt du bär på *fniss*)

All in all? Asjobbig och jätterolig träning! Ta med dig en kompis som du inte är rädd för att klämma på och som du vet kan peppa dig när du är på väg att ge upp. Och bara KÖR!!!

Jag kommer att ha träningsvärk på ställen jag hade glömt kunde göra ont imorgon. Det känner jag redan nu. Om jag kommer upp ur sängen är det fanastiskt. Och förvånande.

Tips! Stretcha är bra, det får du göra själv dock, men med tanke på hur trött man blir efter ett ruffiepass, är det rätt skönt att stanna där på gräset en stund extra. :)

2 kommentarer:

 1. Låter galet kul! Hur värker det idag?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var verkligen superroligt! Och det gör betydligt mindre ont idaf än jag trodde det skulle göra. Det KAN bero på att jag tvingade kroppen igenom en ordentlig genomkörare på gymet igår. ;)
   Vi kanske skulle arrangera ett ruffiepass för bloggbrudarna?

   Radera