lördag 19 april 2014

Semestervärk

Jag har semester.
På semestern ska man inte ha träningsvärk.
Eller, det beror så klart på VARFÖR man har semester och vad man har PLANERAT  semestern.
Jag hade planerat promenader.
Nu har jag varit på gymet.
Två gånger.
Och jag har träningsvärk. ÖVERALLT!!!
Men mest i höftböjarna och insidan av låren.

Det är rätt lustigt egentligen, för vi fick ett ryck här nere i Split och gick in på två gym för att kolla vad det kostade att träna i en vecka. (Jag insåg att de planerade promenaderna, som vanligt, inte skulle bli av eftersom jag aldrig någonsin på fyra år sert någon träna något och jag av någon anledning tycker det är skämmigt att dra på mig kläderna och ge mig ut och svettas när vi är här.) det andra gymet var det dyraste, men ägarinnans bemötande gav älsklingen ett så bra intryck och pepade honom, så plötsligt hade han köpt träning åt oss båda och bestämt tid för träningsvägledning. *asg* Och vilken träningsvägledning sedan... Som sagt, träningsvärk. *haha*

Min enda tröst är att mannen är värre däran än jag. *elak*

En och en halv timme med Renata gav ossmassor med tips och råd, nya övningar och insikter om svagheter som vi kan jobba med och stärka upp. Älsklingen är stel som ett kassaskåp och jag är ojämn/i obalans mellan höger och vänster sida. Jag visste det sista, men nu har jag lite insikt i att jag måste träna ikapp högersidan. Det gjorde jag 2011, det är bara att börja om.

Den största vinsten med de här två träningspassen, är att älskade, underbara galenmannenhar blivit mer nyfiken på den träning som jag sysslar med på gymet. Det ska bli kul att kunna träna ihop framöver, att kunna peppa varandra till och på gymet. Vi funderar till och med på att komma tillbaka till gymet i Split i sommar och köra ett par PT-timmar för att få lite mer pepp.

Så, det kanske är semester ändå? Att ha träningsvärk! :D

Glad Påsk på er!!!

2 kommentarer:

 1. Klart man kan ha träningsvärk på semestern! Man ska både njuta och träna...perfekt kombo!
  Glad Påsk på dej!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, det är klart Sus! :D Jag hörde något om. Playitas 2015, det är väl bevis nog.

   Radera