söndag 14 september 2014

Skogsmulle?

Sedan ett par månader har jag känt ett galet sug efter att paddla kajak.
Jag VET! Var kom det ifrån liksom?!?

Jag som starkt ogillar att vara ute i naturen, så där bara. Fast det är inte riktigt sant! Jag ÄLSKAR att vara ute i naturen om jag har något att göra när jag är där. Rida, cykla, paddla etc. Men jag har dåligt lokalsinne, dålig fantasi och förstår inte det där med att ge mig ut i skogen för att det är så fridfullt, det är fullt av mygg och spindlar och annat äckligt och jag är en aning bekväm. Okej?

Men paddla kajak. Det gjorde jag i tioårsåldern. I Brunnsviken. Tränade alltså. För jag kunde inte göra saker bara för att det var kul då heller, men det övar jag ju på nu. Nu när jag närmar mig de femtio.

För himmel vad mycket roligt man MISSAR när man inte kan slappna av och bara göra det. För att det ÄR just KUL!!!

Och nu är det en vän som har bjudit in mig till en myshelg, ja myshelg enligt honom alltså. Ett gäng trevliga människor som ska paddla ute vid Resarö, tälta, grilla, snacka skit. Och jag tvekar för att jag är väldigt tveksam till tältningen.

Samtidigt längtar jag ju!!! Jag VILL PADDLA!!! Och jag tror att jag har en liten, liten gnista som känner att den här helgen kommer att vara grymt härlig avkoppling.

Jag har bett om en utrustningslista, för att se vad jag behöver och kan låna ihop. Några saker behöver jag klart köpa, men det är ju dumt att gå all in skogsmulle och stressa plånboken och få ytterligare en utrustning som ligger i garaget och skräpar. ;)

Skämt åsido, jag ÄR smartare än så faktiskt. ;P

Paddla kajak. Med övernattning i tält. 27-28/9. Vem skulle tro att jag ens skulle tänka den tanken för typ 6 månader sedan?!?

13 kommentarer:

 1. Jag vill också!!!!!

  SvaraRadera
 2. Så härligt! Du är min förebild!!

  SvaraRadera
 3. Men hallå! Det låter som att vi ska atrangera en egen dagsutflykt?!?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gärna en egen för jag kan inte den helgen! Har kollat hela sommaren men varje helg det varit så har jag haft barnen eller varit bortrest! Jag har ett tremanna tält och sovsäckar, liggunderlag (och stormkök tror jag).
   Kram

   Radera
  2. Fast jag kör gärna en dagstur till att börja med. Ska jag kolla helgen efter? 2/10?

   Radera
  3. Nej helgen efter det! Jag åker till Palma 24-28 sept. Sen har jag barnen helgen efter den 3-5 oktober. Så kanske 11 oktober? Eller har det hunnit blivit för kallt då? JAG VILL!!!

   Radera
  4. Vi får ta det i vår/sommar. De stänger uthyrningen när september är slut.

   Radera
 4. Shamrock, din kommentar försvann när jag publicerade det?!?

  SvaraRadera
 5. Du det där låter helt underbart! Jag har också funderat lite på att testa kajak, men jag har mina hangups.... Tänk om den välter och man inte kan ta sig ur??? Jag ska definitivt också testa. Blir spännande att höra vad du tycker. Kanske testar jag till sommaren eller så...! Kram på dig du coola kvinna!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har också funderat på det där med att välta... Och jag gillar inte tältidén. Vi arrangerar en bloggtjejtantkajakdag i vår eller sommar istället. Med vältövningar och guide. Du får hänga på då. Jag fixar. :)

   Radera
 6. Låter kanoners!!! Jag hänger gärna på om du räddar mig när jag ligger upp och ner! Låt mig veta när det är dags!!!

  SvaraRadera