måndag 9 september 2013

Nu försvinner bloggen

Min syster har återigen klampat in på min blogg och tyckte inte om att jag nämnde henne (som min syster som jag valt bort för att hon är en negativ energi) i en kommentar om mitt liv och mina val och hon kunde inte hålla käften den här gången heller, utan måste kräkas ur sig sin skit.

Det är ganska tröttsamt med människor som tror att de vet allt om andra, vräker sin skit omkring sig och skyller allt sitt elände på alla andra utom sig själva.

Så, nu stänger jag ner.

Den här bloggen också. Eller åtminstone innehållet.

Pöss

7 kommentarer:

 1. Synd. Du kan ju använda funktionen att godkänna kommentarer.

  SvaraRadera
 2. Ser just att du lagt in den funktionen.

  SvaraRadera
 3. Jag vill inte ha henne snokandes, så jag lägger hellre av och skriver dagbok hemma om jag har ngt att säga.
  Trist iofs, eftersom det ofta är rätt ytliga saker som hamnar på bloggen, något raljerande och överdrivna, som är roligt att få era kommentarer på.

  Tyvärr tolkas då min blogg som "hela mitt blottade inre liv" av min syster, som tycker att hennes nyfunna lycka är en hämnd för min förljugna tillvaro i förnekelse.

  Så, istället för att ge henne mer att snoka i, tar jag bort allt innehåll och stänger dörren framför näsan på henne.

  SvaraRadera
 4. Varm kram till dig, och sorgsenhet i hjärtat att du stänger bloggen.

  SvaraRadera
 5. Jag älskar att läsa din blogg och jag tycker att du är en underbar människa med otroligt bra åsikter. Du inspirerar och sprider glädje i mitt liv. Ska du lägga ner bloggen blir jag ledsen i ögat och ber dig då att fortsätta skriva men att du kanske då gör bloggen anonym och själv väljer vilka som ska få tillgång till den vilket jag hoppas att du får.

  Jag ser upp till dig och tycker att du är fantastisk!!

  Kram svanungen Fia

  SvaraRadera
  Svar
  1. Fia, sötnos, jag ska fundera på alternativen. Du får höra av dig så ska du få uppdateringar lajv och lite samtidig kramterapi. ;) <3

   Radera