söndag 5 juni 2011

Efter Fitnessfighten

Idag har jag tränat FUSTRA-programmet igen. Har haft några dagar vila, ettt tufft pilates bollpass i torsdags, evighetspromenad och öldrickande i fredags och så träning som jag gjorde sista dagen på Fitnessfighten idag.

Coolt.

X-trainern resulterade i 187 kcal på 15 min uppvärmning och 121 kcal på 10 min mellankondition på X-trainern. Kroppen mådde bra av lite vila.

Och för den som är intresserad av andras resultat och vilka som har chansen att vinna Fitnessfighten, kan ni följa den här länken. Det är grymt, jag har röstat på Emil. Den andra mannen tycker jag står och putar med magen på förebilderna och drar in den på efter, så jag tycker inte de bilder är rättvisande. Tjejerna har förvisso fått resultat, men de är inte snygga. Emil är grym! Enligt mig. Även om alla 5 har fått superfina resultat.

Men, that's just me. Ni får ju tycka vad ni vill.

Jag har ägnat helgen åt svullande, så nu är det tillbaka till vardag, träning och må bra utan att fläbba till mig. *haha* Jag ska förvalta mitt nya jag så bra jag kan. *krama*

4 kommentarer:

 1. Men vilken skillnad i muskler killarna hade!! Ryggarna är ju helt sjukt musklade på efterbilderna. Har killar så mycket lättare att bygga muskler? Så orättvist...
  Var rädd om ditt nya jag nu :)
  Kram

  SvaraRadera
 2. Jag tror att de framförallt har blivit av med en massa överskottsfett i underhuden, men det är helt klart en del muskler också under de 30 dagarna. Coolt om det verkligen är på riktigt, vilket jag hoppas att det är.

  Tack, Lippe. Vi jobbar vidare. *haha*

  SvaraRadera
 3. Varför är inte du med och tävlar där? Ditt resultat är fantastiskt tycker jag.

  SvaraRadera
 4. Singelmamman, söt du är. <3 Visst fick jag ett kanonresultat, men de här 5 är utvalda av nära 300 som deltog i Fitnessfighten. Kriterierna är beskrivna lite översiktligt på webben. Min vinst är träningsglädje och hälsa.

  Kram på dig och tack!

  SvaraRadera